February 05, 2012, 16:50

Author Topic: [Intervija] LAMEMOUSE Vajda  (Read 373 times)

thekodols

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • #woot.lv
    • Email
[Intervija] LAMEMOUSE Vajda
« on: August 09, 2010, 01:07 »
Nothing: Kā vērtē citu komandu sasniegumus šajā turnīrā?
Vajda: Spriežot pēc daudziem citiem rīkotajiem turnīra spēlēm, šoreiz mani gan viss neapmierināja, cerēju uz to labāko, cerēju redzēt citas komandas augšgalā, cerot redzēt uzlabojumus un lielāku centību, bet biju vīlies kā parasti par pasīvu dalību, par maz gatavošanās šim turnīram. Savādāk nav iespēju uz neko labu cerēt, ja nav vēlme sadarboties. Malači Large Game ;[

Nothing: Vai apmierina iegūtā 2. vieta?
Vajda: Patiesībā nē, labprāt vēlējos sīvāku cīņu ar fināla uzvarētājiem - eXanimo. Saprotami ir tas, ka mums nebija nekādu stratu un nebija neviens callers, kurš dotu norādījumus ko darīt. Izmantojām tīri savu pieredzi un pozīcijas, kādās katrs mēs tikām novietots. Salīdzinoši ar šodienas LAN saspēli un ONLINE, es labprātāk spēlētu tikai LAN'ā, jo pc fps un saspēle šodien patika, nebija savstarpēji lieku strīdu.

Nothing: Nothing: Kurš tev liekas šī turnīra MVP?
Vajda: Šodien es ar lielu interesi skatījos eXanimo vs Large Game, jo iekšēji man bija interese par LG - ko viņi darīs, kā viņi to darīs un cik labi viņi labi nospēlēs, vienozīmīgi liivs (buča sawļ), parādīja sevi cienīgu savam līmenim. Tas vienozīmīgi ir pierādījums jebkuram, ka varat kopā spēlējot un nopietni spēlējot panākt tik labus rezultātus kā to izdarīja šodien Large Game.

Nothing: Kas tev visvairāk iepriecināja šajā turnīrā?
Vajda: Šoreiz laikam gan ir jāsaka, liels paldies normix1, jo neaktīvos viesus uz šo turnīru ir pasaucis tieši viņš. Tas dod tikai lielāku izaugsmi un iespēju attīstīt latviešu komūnu tieši css, jo tās tiešām trūkst. Es ceru, ka daudzas komandas pēc šī turnīra saņemsies, pievērsīsies cītīgāk un parādīs sevi nākamajā woot.lv turnīrā. Kā arī liels prieks ir par kodolu - Tava centība nav novērtējama graudā, turies vec ;)

Nothing: Tavas domas par skandālu starp zXe un LAMEMOUSE
Vajda: Muļķīga. Es cerēju, ka nebūs nekādu problēmu, bet acīmredzot, tā nenotika. Paldies saku zXe, ka ļāva mums turpināt cīnīties, piekāpjoties. Šodien atvainojās normix1'am un ar viņiem viss ir kārtībā. Gogog boiz on next cup ;)

Nothing: Paldies par interviju, vai vēlies ko vēl piebilst?
Vajda: Gribētos nākamo turnīru ar komentāriem un live streamingu, jo tas varētu padarīt visu pasākumu daudz interesantāku un piesaistīt netikai latviešu komūnu, bet gan arī ārzemniekus. Es par! ;[
« Last Edit: August 09, 2010, 01:17 by thekodols »