February 05, 2012, 16:45

Author Topic: [Intervija] christx  (Read 543 times)

pukucis

• Global Moderator
  • Newbie
    • View Profile
[Intervija] christx
« on: June 29, 2010, 16:44 »
PuKuc!s: Kā vērtē citu komandu sniegumu šajā turnīrā?
Nu, eXanimo spēlēja kā mikss. Mēs būtībā arī neesam komanda. X-Axis varēja parādīt labāku sniegumu, kā arī LameMouse. Par cik tās ir komandas. Un jau diezgan vecas. It īpaši X-Axis, kam bija iespēja mūs ņemt.

PuKuc!s: Vai bijāt gaidījuši, ka būsiet 2. vietā?
Ja godīgi, tad jā. Īstenībā bijām gaidījuši pirmo, par cik eXanimo nebija pilnā sastāva un fināls bija mixs pret mixu.

PuKuc!s: Ko domā par jauno updeitu
Kr4, 100 nevajadzīgi mēsli pret labāku shot regu - es labāk izvēlos veco regu. Plus, tas, ka viss bugo. Katram savi gļuki. Ja reiz bija beta 2 mēnešus, kāpēc nevarēja izlaist normālu paču? Tagad bagu ir vairāk nekā 5 gadus vecajā cs:s betā v2, kad tikko bija izlaista beta sourcam.

PuKuc!s: Ko domā par woot turnīriem?
Nu man jau patīk. Jo vairāk cupu, jo vairāk aktivitātes cssā, jo vairāk motivācijas spēlēt šo spēli jaunajiem bukiem. Ja nekas nenotiek, tad kāda jēga spēlēt? Nu es runāju par competitive nevis par for-fun puba variantiem uz kuriem ir tēmēts jaunais updejts. Es katrā ziņā esmu tikai par. Lai būtu vēl un biežāk šādi čempionāti.

PuKuc!s: Kuru uzskati par šī turnīra nr1 spēlētāju?
Grūti teikt, jo katrā spēlēs savs. Bet nu, ja jāsauc, tad tehz, jo nu viņš iztašīja finālu pret mums. Un vēl, ja mēs kādreiz nonāksim līdz tādai popularitātei turnīru ziņā, ka daudzi piedalīsies un būs daudz spectatoru, tad varētu ubombīt strīmu ar komentēšanu vai arī mumblā komentēšanu. Spēļu strīms būtu krutāk gan.

PuKuc!s: Vai Arminatori bija tikai mixs uz turnīru vai ari turpināsiet spēlēt?
ArminatorI ir turnīru mixs. Kad būs nākamais turnīrs, Arminātori būs klāt. Nekādu nopietnāku plānu nav un nebūs, ja turnīru situācija un source netiks salaboti, jo motivācijas nav drotot.

PuKuc!s: Kas tev no turnīra palicis vislabāk atmiņā?
Ferres cpl taktika @ inferno T saidā pret X-Axis