February 05, 2012, 16:51

Author Topic: [Intervija] V  (Read 502 times)

pukucis

• Global Moderator
  • Newbie
    • View Profile
[Intervija] V
« on: June 29, 2010, 16:40 »
PuKuc!s: Kā vērtē citu komandu veikumu šajā turnīrā?

eXanimo V: Nu, es pirmām kārtām jau vēlos attaisnot mūsu ne visai cildeno sniegumu, jo visu laiku sanāk kādam būt +1, par cik man un blody ir darbs un mēs gluži dienas vidū nevar spēlēt geimu. Attiecībā uz pārējam komandām, ir redzams ka čaļi cenšās, un tas tikai priecē, bet vēlētos ieraudzīt mazliet lielāku toleranci pret tiem spēlētājiem kas komūnā jau kādu laiku ilgāk grozās un lai arī cik sāpīgi tas kādam nešķistu, tomēr zin kas ir kas un ko vajag darīt un ko nē. Kopumā viduvējais aritmētiskais pozitīvs, no tām komandām kas patiešām ir komandas kaut kas nākotne varētu sanākt. :)

PuKuc!s: Vai jums neapnīk visu laiku uzvarēt?

eXanimo V: Ha ! :D Nav nemaz i tā ka visu laiku uzvaram. Praccojot bieži vien nākas zaudēt, bet, protams, ir adekvāti pretinieki. Tiem pašiem tagadējiem dignitas zaudējām ar 16:12, ja nemaldos, arī pret SMACK Gaming ir uzspēlēts. Ļoti kārotos izbaudīt Reason'us uz savas ādas, bet viņus noķert ircā praktiski nereāli, un te Latvijā... arī nav tā, ka nezaudējam, gadās ik pa laikam ka kaut kādam miksam pakāšam, tas gan vairāk balstīts uz to, ka Latviskās spēles pagaidām īpaši nopietni neuztveram, jo nejūtamies kaut kādā mērā apdraudēti. Protams, nepatīkami zaudēt Latviešiem, jo cenšamies sevi morāli nostādīt pirmajā vietā. Savukārt, tagad, man personīgi, jo ilgāk neesmu zaudējis, jo jautrāk pret kādu spēlēt un paskatīties kā psioholģiskais spiediens viņiem pašiem traucē spēlēt. Atminos man tā bija kad spēlēju pret rage un viņi bija "neuzvarami" . :)

PuKuc!s: Ko domā par jauno updeitu?

eXanimo V: Jā, šķiet šis jautājums nomāc visus spēlētājus, būtībā es nevaru pateikt neko sliktu, jo saprotu, ka tas viss vēl ir attīstības stadijā, pat nedaudz priecē fakts, ka šis updeits tika vienkārši uzlikts. Tas lika sarosīties daudziem, kas domāja par cs:s pamešanu. No otras puses traucē kaudze bugu izbaudīt šo spēli, bet ar laiku tie tiks salaboti un visā visumā ņemot, esmu tikai PAR jauno apdeitu..  :)

PuKuc!s: Kā tu domā uz kuru pusi tas ietekmēs Latvijas cs:s komūnas attīstību?

eXanimo V: Konkrētais updeits varētu kādam likt censties vairāk dēļ tiem pašiem banālajiem achievmentiem, citam tā ir izdevība pārspēt kādu komandu kas nav ilgāk praccojusi (mūs :D ) , citam tā ir svaiga izdevība atrast +4 un izveidot jaunu komandu ( pēc neoficiāliem man tapis zināms vismaz 1 tāds rīkotājs ) , tā kā visumā es domāju ka tikai pozitīvi, es parasti cenšos turēties pie sakāmā "viss kas mainās, mainās uz labu", un atļaušos arī šoreiz pie tā palikt.

PuKuc!s: Ko tu domā par woot turnīriem?

eXanimo V: Es domāju ka mistiskā kārtā šie turnīri izdodas +/- bez skaļām diskusijām par to kāds kurš ir un ko kurš nu kuram ir pateicis, kas ir tikai apsveicami, domāju ka viņi ir jāturpina rīkot, tikai varētu tomēr tos laikus pamainīt uz velākiem, vismaz darbadienās, jo man personīgi sanāk ļoti problemātiski uzspēlēt, un zinu ka neesmu vienīgais (nerunāju tikai par savu komandu).

PuKuc!s: Kuru tu uzskati par šī turnīra nr1 speletāju?

eXanimo V: Par šī turnīra Nr 1 spēlētāju es uzskatu griMu, jo, pirmkārt, viņam ar updeitu ir lielas skaņas problēmas kas liek viņam reidžot ( ČaU gRiM :DD ), otrkārt, viņš tā īsti pat nav drotojis, bet savas kibernētiski krutās spējas bombīt nav zaudējis un turpina to darīt, ļoti pozitīvs brīžos kad neskan " B*** NA*** TO PI**** " :D ā un vēl tāpēc ka viņam patīk mans kaķis - Torpēda ! :)

PuKuc!s: Labi, paldies par atsaucību, vai ir vel kas ko vēlies pateikt?

eXanimo V: Jā, vēlos visiem jaunajiem censoņiem novēlēt izturību un smelties motivāciju uzstādot pašiem sev mērķi, tā to dara visi, mūsējo es neatklāšu, bet jūsu varētu būt "Da kas tie eXanimo vispār ir, mēs mierīgi varam 3 mēn padrotot un iznesīsim" . Tas man sasildītu sirsniņu, vēl ar Pukuča svētību vēlos sirsnigi pateikties savai mammai, ka, kad bij mazs bērns viņa mani iepazīstināja ar datoru , un vēl vēlos iemest lielu SHOUT OUT - blody, tehz, image, griMz, W, sjelak, christx un visiem pārējiem saviem faniem :D

thekodols

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • #woot.lv
    • Email
Re: [Intervija] V
« Reply #1 on: June 29, 2010, 16:42 »
Ūber epik rīd, <3. Otrais kveščens mans ^^