Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Home
Forum
Calendar
Login
Register
AD
February 05, 2012, 16:30
#woot.lv
»
Forum
»
Statiski
»
Intervijas
»
[Intervija] eXanimo V
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: [Intervija] eXanimo V (Read 465 times)
thekodols
Administrator
Hero Member
[Intervija] eXanimo V
«
on:
August 09, 2010, 01:07 »
Nothing:
Kā vērtē citu komandu sasniegumus šajā turnīrā?
V:
Viss ir plus mīnus tā kā tam vajadzētu būt uz papīra (runājot par rezultātiem), ja nu vienīgi zivīm tur ar laikapstākļiem nepaveicās. Bet runājot par komandu skilu. Nu džīzas.. Man šķiet ka ir vēl sliktāk kā iepriekšējā cupā. Kāpēc vispār ir jāpiesakās spēlēt , ja Tu neesi ieinteresēts uzvarēt? Tas teksts mani vnk nosita. Finālā kaut ko tādu pateikt. Tip kāda jēga otru mapi spēlēt? KĀDA JĒGA TAD TAJĀ SPĒLĒ LĪST IEKŠĀ. Es tik ilgi drotoju un atdevos šai spēlei lai panāktu to kas ir tagad, un tieši šī sapratne par to, ka ir jāsniedz spēlei savs laiks lai kaut ko panāktu nevis cerēt uz randomu. Jāpracco, jāsēž dm, jāskatās POV'i, jāsēž serverī, jāskrien strati pa tukšo utt. Ir bijušas pietiekami daudz pamācības ko kā darīt. Bet nu labi. Īsāk sakot, mans viedoklis ir , ka Latvijā vēljoprojām ir ļoti ļoti bēdīgi.
Nothing:
Vai jus paredzējāt, ka iegūsiet 1. vietu?
V:
Patiesībā mēs vienmēr cenšamies noskaņoties pirmajai vietai , kaut gan diezgan bieži sanāk to neiegūt (runājot par ārzemju turnīriem) . Paredzēt kas notiks nevar. Tas ir skaidrs, vienmēr kādam var kaut kas neiet utt. Tapēc uz tādiem "paredzējumiem" nepaļaujamies, bet uzstādam to sev kā mērķi un ar maksimālu atdevi ejam uz to.
Nothing:
Kurš tev liekas šī turnīra MVP?
V:
Šī turnīra MVP es teiktu ir mans biedrs blody . Tūdaļ paskaidrošu kapēc. Viņš visu laiku bija darbā un praktiski pusotru mēnesi VISPĀR nebija spēlējis un paši redzējāt šodien kad ieskrējās tad vecās iemaņas nekur nav pazudušas. Tā kā.. savu balsi atdodu viņam . Tas parāda tikai to, ja ir pietiekami kādreiz veltīts laiks un atdeve, tad vēlāk tas viss atmaksājas.
Nothing:
Kas tev visvairāk iepriecināja šajā turnīrā?
V:
Patiesībā tikai tas ka mēs uzvarējām. Jo Latvijā ar to css ir bēdīgi. Nekādu iebildumu par organizāciju utt, bet no spēlētāju un komandu puses vajadzētu tā kā vairāk to toleranci pret citiem un skatītājiem. Tas ir marazms ka ir FINĀLS un piedodiet atvainojiet "pag es šas aizsūtīšu mumbli pa skype" ... WHAT?
Nothing:
Vai LargeGame pārākums 1. half uz inferno lika jums uztraukties par zaudējumu?
V:
Nē nelika, bet lika sākt koncentrēties. Atzīšos bijām tā atslābuši un tā arī gribējām izbraukt cauri. Lai viss ir jautri un bez stresa. Bija arī tehniskā puse kas man personīgi traucēja, tobiš manām 5Hv2 nobruka labā austiņa un es visu maču spēlēju tikai ar kreiso pusi. Nekas , pēc spēles no teha pārpirku G35 tā kā tagad viss ok. Katrā ziņā bija patīkami just kaut kādu pretestību.
Nothing:
Paldies par interviju, vai vēlies ko vēl piebilst?
V:
Es novēlu visiem censoņiem saņemties beidzot un sadrotot. Pierādiet ka mums ir no kā baidīties. Paldies par uzmanību.
griMz
Newbie
crystalised
Re: [Intervija] eXanimo V
«
Reply #1 on:
August 11, 2010, 23:46 »
jā, saņemās un sāk drotot NOW!!
kā jau parasti laba intervija!
Print
Pages: [
1